TRADITIE EN PASSIE

Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Sforno.  Geboren uit de passie voor wijn en lekker eten, wil deze pizzeria een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen  die op zoek is naar een adresje waar het niet ontbreekt aan lekkere wijntjes uit diverse regio's van Italie en waar pizza op ambachtelijke wijze wordt klaargemaakt. Voor het deeg wordt met moedergist gewerkt ( er wordt geen kunstmatig gist gebruikt) en een rijstijd van minimum 24 uur ! Daardoor is de pizza licht verteerbaar !

De kaart brengt Italie tot leven.  U geniet van uw Italiaanse gerechten, terwijl de pizzaiolo voor U de pizza in de zaal bereidt en er zuiderse muziek weerklinkt.  Zo beleeft U, een gezellig, zuiders uitje.

U start de avond met een aperitiefje en een heerlijke antipasto Italiano en vervolgens heeft U de keuze uit meer dan 30 vers bereide en rijkelijk versierde  steenoven pizza's, gemaakt volgens de Italiaanse traditie, alsook tal van smaakvolle pasta's. Alles voor U bereid met dagverse ingredienten. 

En natuurlijk mag ook een heerlijke Dolci (dessertje), een typisch italiaanse Caffe en een 'dopo cena' (afzakkertje) niet ontbreken om de heerlijke, zwoele Italiaanse avond af te sluiten.

LA DOLCE VITA in Pizzeria SFORNO. 

Restaurant Sforno op PocketResto.be
Restaurant Sforno in de media

Sasplein 11 - 8000 Brugge - T. +32 50 69 26 82 - info@sforno.be
 
LA DOLCE VITA